Welkom bij Margriet Bloembinders.

In het hart van het centrum van Zeist vindt u onze sfeervolle bloemenwinkel. Bloemen zijn onze passie, en deze passie maken wij graag voor iedereen toegankelijk. U kunt bij ons terecht voor een mooi verjaardagsboeket, maar ook voor het bruidsboeket van uw dromen.

Onze winkel is niet zomaar een winkel. Het is een kleurrijke wereld waar wij de mooiste bloemen en planten in de meest uiteenlopende variaties voor u hebben samengebracht. Met ons enthousiaste team bloemisten staan wij graag klaar om een prachtig boeket of bloemstuk voor u samen te stellen. Ook voor een prachtig assortiment glaswerk, aardewerk en planten kunt u bij ons terecht.

Wij staan voor kwaliteit. Daarom kopen wij onze bloemen direct op de veiling vers in, en kiezen we voor een bijzonder uitgebreide selectie die past bij onze smaak. Kijk rustig rond op onze website om een idee te krijgen van onze mogelijkheden, of bestel gemakkelijk een boeket in onze webwinkel. Uiteraard ontvangen wij u ook graag in onze bloemenwinkel om onze passie met u te delen!